Winter

Het contact tussen jouw MINI en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat jouw MINI voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg. Originele MINI wielen en banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden. En ook winterbanden bieden maximale veiligheid zonder in te leveren op sportiviteit.

Winterbanden

Wist je dat u onder de 7 graden Celsius met MINI Winterbanden en Wielen sterk in het voordeel bent? Door de andere samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af. Hierdoor heb je meer grip en een kortere remweg. Niet alleen op een ijzige ondergrond, maar ook bij regen. Zo rij je met winterbanden stukken veiliger. In veel buurlanden zijn ze daarom al wettelijk verplicht en dus noodzakelijk indien je met jouw auto naar het buitenland reist

MINI Mobile office wintergeschenk
Wintercheck 2018
Mobile office

Wat voor weer het ook wordt, zorg dat uw MINI er klaar voor is. Doe nu de wintercheck voor slechts € 50,- en krijg de mobile office, een hoogwaardige MINI laptoptas cadeau. 

  • Hardshell buitenkant tegen stoten en krassen 
  • Laptop tas met externe USB port 
  • Easy Acces USB port: telefoon en tablet aan te sluiten aan powerbank/laptop. 
  • Flexible opslagmogelijkheid 
  • Geleverd in een mooie giftbox