Zomer/Winterwielen

Het contact tussen jouw MINI en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat jouw MINI voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg. Originele MINI wielen en banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden. Of je nu zomer- of winterbanden nodig heft, MINI biedt maximale veiligheid zonder in te leveren op sportiviteit.

Zomerbanden Kalfsbeek MINI
Zomerbanden

Het is lente! Blijf niet te lang doorrijden op uw winterbanden. Door om te wisselen naar zomerbanden gaat u veiliger op weg, slijten uw banden minder snel en bespaart u kosten. Plan snel uw afspraak in!

Winterbanden

Wist je dat u onder de 7 graden Celsius met MINI Winterbanden en Wielen sterk in het voordeel bent? Door de andere samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af. Hierdoor heb je meer grip en een kortere remweg. Niet alleen op een ijzige ondergrond, maar ook bij regen. Zo rij je met winterbanden stukken veiliger. In veel buurlanden zijn ze daarom al wettelijk verplicht en dus noodzakelijk indien je met jouw auto naar het buitenland reist