Tender loving care

MINI TLC omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief gedurende 5 jaar of 80.000 km – al naar gelang het eerst wordt bereikt. Daarnaast omvat MINI TLC ook het tussentijds checken en, indien nodig, bijvullen van ruitensproeiervloeistof, bandenspanning en motorolie. Bij aankoop van MINI TLC ontvangt u van ons het MINI TLC voucherboekje. In het voucherboekje zijn onder meer vouchers voor de eerste en tweede olieservice en de eerste MINI check te vinden. Onderhoud waarvoor het MINI TLC voucherboekje geen vouchers heeft, behoort niet tot de omvang van MINI TLC.

Niet gedekt zijn de kosten van slijtagereparaties, zoals bijvoorbeeld het vervangen van banden, remschijven of ruitenwisserbladen alsmede de kosten van APK en vervangend vervoer. Elke vorm van ‘tuning’ of andere modificatie die niet officieel is goedgekeurd door de fabrikant, maakt de MINI TLC overeenkomst ongeldig.

MINI TLC en niet gebruikte TLC vouchers zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar van je MINI, maar kunnen niet overgaan op een andere MINI.

Bij diefstal of totall loss vervallen alle rechten op MINI TLC. Je kunt MINI TLC aanschaffen bij aankoop of na aflevering van een nieuwe MINI. Om aanspraak te kunnen maken op de MINI TLC dienstverlening dien je je MINI op correcte wijze te gebruiken en dienen de door de fabrikant voorgeschreven werkzaamheden op het door MINI Condition Based Service aangegeven tijdstip c.q. de aangegeven kilometerstand te worden verricht.

Benieuwd naar jouw voordeel? Bereken het!