MINI Clubman

UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE.

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch voor dagelijks gebruikt. De MINI Clubman geeft je veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Dit is onder andere terug te zien in zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie. Daarnaast is er zitruimte voor 5 personen en heeft deze MINI een bagagevolume van 360 - 1250 L. De MINI Clubman is al te bestellen vanaf* € 28.100, -

Kalfsbeek MINI Business Editie
MINU Business edition
VANAF € 29.400,- OF € 415,- P/M.

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren, business en salt pakket en 17’’ velgen. Vanaf € 29.400,- of € 415,- p/m. Nu met € 2.274,- voordeel. Goeie zaak.

MINI Clubman Detail

Met verschillende accessoires maak jij jouw MINI uniek. Bijvoorbeeld door middel van striping op het dak en de motorkap, sport strepen en speciale side scuttles. Daarnaast zijn er vijftien verschillende carrosseriekleuren. Benieuwd naar meer opties? Bekijk snel de prijslijst van de MINI Clubman.

MINI Clubman 6 deuren
Zes deuren groot

De perfecte MINI voor dagelijks gebruik. Ontdek meer over de extra ruimte, functionaliteit en innovatieve functies die beschikbaar zijn in de MINI Clubman, zoals de Head-Up-Display, Park Assist en het touchscreen.

Meer informatie over de Business Edition of de Clubman? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Occasions MINI Clubman
UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE

Offerte aanvragen voor de MINI Clubman

Wilt u deze auto financieren?
Let op: Geld lenen kost geld.
Uw maandlasten 324,-
Contante waarde
€ 27.995
Contante aanbetaling
6.998
Totaal kredietbedrag
20.997
Effectieve rente op jaarbasis
4.99 %
Totaalprijs krediet
23.950
Duur van de kredietovereenkomst
48 maanden
Slottermijn
8.398
Termijnbedrag
324
Bovenstaande bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. MINI Private Finance is een product van MINI Financial Services bv en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 60 maanden. MINI Financial Services is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27130693 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12012866. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. In het rekenvoorbeeld bedraagt de slottermijn €8398,-. De aanbetaling bedraagt €6998,-. Rentestand 15-02-2019. De rente van 4,99% is alleen van toepassing op MINI Next en is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering. Indien je een overeenkomst aangaat tegen 4,99% rente, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar 5,49%. Alle bedragen zijn indicatief, incl. btw en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services.
Dit financieringsoverzicht is slechts een indicatie.
Uw gegevens
Inruilauto?

Voorwaarden

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag.

MINI Clubman

One Pepper

    Informatie