MINI Clubman

UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE.

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch voor dagelijks gebruikt. De MINI Clubman geeft je veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Dit is onder andere terug te zien in zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie. Daarnaast is er zitruimte voor 5 personen en heeft deze MINI een bagagevolume van 360 - 1250 L. De MINI Clubman is al te bestellen vanaf* € 28.100, -

Kalfsbeek MINI Business Editie
MINU Business edition
VANAF € 29.400,- OF € 415,- P/M.

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren, business en salt pakket en 17’’ velgen. Vanaf € 29.400,- of € 415,- p/m. Nu met € 2.274,- voordeel. Goeie zaak.

MINI Clubman Detail

Met verschillende accessoires maak jij jouw MINI uniek. Bijvoorbeeld door middel van striping op het dak en de motorkap, sport strepen en speciale side scuttles. Daarnaast zijn er vijftien verschillende carrosseriekleuren. Benieuwd naar meer opties? Bekijk snel de prijslijst van de MINI Clubman.

MINI Clubman 6 deuren
Zes deuren groot

De perfecte MINI voor dagelijks gebruik. Ontdek meer over de extra ruimte, functionaliteit en innovatieve functies die beschikbaar zijn in de MINI Clubman, zoals de Head-Up-Display, Park Assist en het touchscreen.

Meer informatie over de Business Edition of de Clubman? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Occasions MINI Clubman
UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE

404: Deze auto is helaas niet meer beschikbaar...

Bent u op zoek naar een auto?
Bekijk het complete aanbod of neem contact met ons op.


Bekijk alle auto's