MINI Cabrio

Niet alleen zomers

In de sportieve MINI Cabrio draait het om de reis, niet om de bestemming. Hij heeft dan ook veel te bieden: unieke features, veel pit, een strakke wegligging, een enorme vrijheidsbeleving en alle ruimte om hem te personaliseren. Het is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet – met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak. Ervaar zelf de legendarische MINI kartwegligging. Maak elke dag en elke weg geweldig.

De MINI Cabrio is te bestellen vanaf * € 28.200, -

MINI Cabrio Union Jack LED
Union Jack
Een knipoog naar onze roots

Deze opvallende LED-achterlichten vormen een tweedelige LED Union Jack, omlijst door een chroomrand. Daarnaast zijn de innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit, voor goed zicht en een goede zichtbaarheid. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend

De modellen

De MINI Cabrio is er in een ONE, Cooper, Cooper S en John Cooper Works uitvoering.

MINI Cabrio automaat
MINI Private Lease.
Vanaf € 425,- per maand

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI Cabrio voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.