MINI 3-deurs

Zoveel te zien

Met de nieuwe MINI 3-deurs ben je sneller, pittiger en leuker dan ooit. Je voelt je in de nieuwe MINI thuis in de stad maar ook op de snelweg. Centraal staan snelheid, een goede wegligging en veel grip. Heb jij jouw perfecte partner al gevonden?

Wist je dat je ook de nieuwe MINI 3-deurs private lease al least vanaf € 325,- per maand?

Rijervaring MINI 3 deurs
alsof je met een kart rijdt

Er kan niets op tegen het fijne gevoel dat je krijgt als je handen het stuur omklemmen en je voet het gaspedaal intrapt. De MINI 3-deurs haalt zijn power uit 1,5-liter en 2,0-liter 3- of 4-cilinder MINI TwinPower Turbo motoren. Daarmee rijdt jouw MINI vlot, pittig en zuinig. Zijn grote spoorbreedte, de wielen op de hoeken van de carrosserie en ferme grip laten je aan de weg kleven. Na de eerste bocht wil je niet anders meer. Dit is het echte werk.

INTERIEUR

Vanbinnen is de nieuwe MINI helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information. Daarnaast is de MINI uitgerust met MINI Connected.

MINI Connected 3-deurs
MINI CONNECTED
NAADLOZE INNOVATIE. OVERAL

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI, om te delen en om te plannen, zodat jij de controle behoudt, zowel in de auto als erbuiten. De snelle, betrouwbare connectiviteit voor jou en je medereizigers komt elke reis weer van pas.